TERMS AND CONDITIONS

Цел на настоящата Декларация за поверителност

Тази политика за конфиденциалност описва как fashioninside.bg третира  личната информация, която се събира за вас, когато посещавате уеб сайта, оптимизираните за мобилни устройства версии на уеб сайта, и цифровите  приложения,  които препращат към тази политика. За целите на тази декларация, fashioninside.bg ще се нарича накратко с общото наименование Fashion Inside.

Какво е лична информация ?

“Лична информация” е тази информация, която можем да използваме, за да ви идентифицираме като физическо лице. Личната информация включва вашето име, адрес, телефонен номер и всяка друга информация, която е свързана с вас лично.

Информация, към която тази политика за защита на личните данни не се отнася

Тази политика за поверителност не се отнася до информацията, събрана за вас от другиго, а само към тази акумулирана от Fashion Inside, и се отнася само за уеб сайта, мобилните оптимизирани версии на уеб сайта и дигитални му приложения, с който е свързана тази декларация. Всяка информация, която предоставяте, когато посещавате уеб сайтове, различни от този, към който настоящата Декларация за поверителност се отнася (включително други уеб сайтове, партньори на Fashion Inside или закупувате продукти и/или услуги, или участвате в конкурси, които могат да бъдат свързани с или рекламирани на нашия уеб сайт, от дружества, различни от Fashion Inside, е предмет на политиките за защита на личните данни, публикувани на тези сайтове.

Акумулиране на лична информация

Fashion Inside събира лична информация само с вашето конкретно знание и съгласие. Например, когато участвате в лотария или конкурс, попълвате анкета, участвате в читателски блог, регистрирате се на тези части от нашия сайт, които могат да изискват регистрация, правите покупка, участвате в нашите приложения в социалните мрежи или се абонирате за нашите бюлетини и други електронни услуги, ще бъдете помолени да предоставите информация, като вашия имейл адрес, име, телефонен номер и/или адрес за доставка. Също може да ви бъде поискана информация, като вашата възраст, пол, хобита или интереси. Тази информация може понякога да се събира от трети лица-доставчици на услуги, с които Fashion Inside се договори да бъдат домакин на уеб сайта или да изпълнят конкретни заявки за дадени услуги; в този случай, Fashion Inside се договаря с тези доставчици, събраната личната информация да е достъпна само за Fashion Inside, за да може Fashion Inside да я използва в съответствие с условията на тази политика и да не употребява информацията за никакви други цели.

Fashion Inside използва тази информация, за да ви предостави услугата, която сте поискали. Ако участвате в онлайн лотария, игра или конкурс, ние ще използваме предоставената информация, за да ви уведомим, ако сте сред спечелилите участници. Ние бихме могли също така да изпратим електронно съобщение до наши потребители и участници в игрите, лотариите  или конкурсите ни, за да обявим нови специални оферти, услуги или да изпратим съобщения от нашите партьорски сайтове/ или от нашите рекламодатели.

Ако предоставите лична информация за използване в някой от каналите на нашите социални мрежи или приложения (които могат да включват услуги като запознанства, приятелства, мигновени съобщения и други подобни), ние ще използваме тази информация по начин, предвиден от конкретния мрежови канал. Моля, проверете всеки източник, за това как се осъществява връзката.

Когато ни предоставите лична информация, ако вече не сте регистриран потребител на нашия сайт, ние може да ви дадем потребителско име и парола, с което  да подобрим потребителския ви опит чрез улеснено влизане и в други приложения и/или предлагани оферти на сайта, запазвайки вашите предпочитания, така, че да можем да се свържем с вас с маркетингови и промоционални цели. Потребителското име и паролата ни дават възможност  да показваме рекламни съобщения, които смятаме, че може да представляват интерес за вас.

Ние може да използваме “бисквитки” или “ясни GIF файлове” (известни още като “уеб тракери”, или “пикселни маркери”) или други подобни технологии, в сайта и в нашата комуникация с вас, което ни дава възможност да разберем дали сте посетили уеб страницата или дали сте получили конкретно съобщение. „Ясен GIF“ е обикновено еднопикселно, прозрачно изображение (въпреки че може да бъде и видим образ), разположено на дадена уеб страница или в електронна поща или друг вид съобщение, което е възстановено от отделен сайт в интернет ни дава възможност за следене на прегледаните от даден индивид сайтове и дали е получил конкретно съобщение или е разгледал дадена уеб страница. „Ясен GIF“ може да ни служи за свързване на прегледаните сайтове или получените съобщения с друга информация за вас, включително и ваша лична такава.

Можете да изберете да спрете да получавате имейл съобщения от Fashion Inside, като ни уведомете на  office@fashioninside.bg

В допълнение, ние може да използваме информацията, която ни предоставяте чрез имейли, анкети, чрез блогове, форуми и в отговори на анкети, или чрез всяко друго потребителски генерирано участие на сайта и свързаните му приложения, за редакторски цели и също можем да използваме вашето име и всички истории, които ни предоставяте в статии, публикувани онлайн. Моля, имайте предвид, че всички тези публикации стават собственост на Fashion Inside и могат да бъдат използвани от Fashion Inside за всякакви законосъобразни цели. Fashion Inside може да редактира, пренаписва, използва, и преизползва данните, които ни предоставяте като вашето име, предпочитания, снимка, и биографична информация, по всякакъв начин и във всички медиини приложения, дали познати сега или изобретени в бъдеще, с или без приписване, включително и за публикации на сайта, и в търговските медии, и в реклами. Вие се съгласявате, че всяка информация, която ни изпращате, не нарушава правата на никоя трета страна и, че ще ни изпращате само такива данни, за които притежавате авторски права.

Нашият сайт може от време на време си партнира с търговец на дребно или друга трета страна, за да предложи възможности за онлайн пазаруване, игри, други услуги, абонаменти и други приложения. Тези сделки може да се извършват на сайта на Fashion Inside, или на сайта на третата страна. И в двата случая, личната информация, която сте предоставили във връзка със сделката може да бъдат споделена с третото лице, както и с всички участващи спонсори и рекламодатели.

Нашият сайт може да ви предложи възможност за достъп до сайта на третата страна, с който имаме взаимоотношения, и така да имате достъп до двата сайта, чрез ко-брандирана регистрация или парола; в този случай, вашата информация, подадена при регистрация може да бъде споделена с третата страна партньор и се използва от тях в съответствие със собствената им политика за поверителност.

Някои от нашите приложения и оптимизации за мобилни устройства могат да имат, базирани на местоположението характеристики. За тези характеристики, ние ще съберем информация за вашето географско положение и, в зависимост от приложението, друга информация, която ни предоставите, за да ви дадем възможност да се насладите на предлаганата услуга изцяло. Например, ние можем да предложим услуги, с опции да пазарувате, които ви позволяват да получите информация за местни търговци или услуги, с опции за пътуване, които ви позволяват да намирате близки забележителности и дестинации. Ние ще използваме вашето местоположение, за да служи то на съответното съдържание; вашата информация може да бъде споделена с трети страни-търговците на дребно и с други приложения, както е нужно, за  да ви позволим да се възползвате от предлаганата услуга.

В малко вероятния случай, когато сметнем , че сигурността на вашата лична информация в наше притежание или контрол може да е била изложена на риск, ние ще се стремим да ви уведомяваме за развитието на възникналата ситуация. Ако е уместно да ви уведомим, ние ще се постараем да направим това възможно най-бързо при създалите се  обстоятелства, и до степен, имайки вашия е-мейл адрес, ние ще ви пишем по електронната поща.

В допълнение към горното, Fashion Inside може да споделя или разкрива лична информация за вас на други фирми или физически лица, когато:

·       Ние използваме трета страна, която да предоставя продукти, услуги или приложения от наше име (като изпращане на имейли или за обработка на кредитни карти или изпълнение на абонамент); ние изискваме от тези доставчици на услуги да се съгласят да пазят поверителността на личните ви данни и да не използват вашата лична информация за каквато и да е друга(и) цел(и), освен за тази(тези), за които сме ги наели;

·       Участвате в конкурс или лотария, спонсорирани от трета страна, в който случай информацията, предоставена от вас може да бъде споделена с тази трета страна за използването й по тяхна преценка, включително за директен маркетинг (Някои от нашите конкурси и лотарии, ще се допитват до вас в момента на влизане, дали бихте искали вашата лична информация да бъде споделена със спонсора, други конкурси няма да ви дават тази възможност и в този случай, ако не искате вашата информация да бъде разпостранявана, молим ви да не участвате в конкурса).

·       Предприятието, на което разкриваме информацията е свързано с нас, с цел  добавяне на публикации на уеб сайта или предоставяне на услуги, свързани с уеб сайта;

·       Сте ни предоставили лична информация с намерението тя да бъде предадена на трета страна за използването й във връзка с определена услуга, която искате да използвате (без ограничение, партньори в електронна търговия, услуги за подпомагане на стари приятели да ви намерят онлайн, и т.н.);

·       Ние трябва да защитим нашите законни права (например, ако ние се опитваме да съберем пари, които ни дължите);

·       Ние трябва да се съобразяваме със съществуващите закони, подзаконови актове или юридически и регулаторни процеси;

·       Имаме причина да вярваме, че някой може да причинява вреда на някого или да се намесва в нашите права или правата на потребителите ни, или на широката общественост, или използва  нашите услуги в нарушение на законови  или лични права, или

·       във връзка с продажба, сливане, прехвърляне, обмяна на валута, или друго разпореждане (независимо дали на активи, наличности, или по друг начин). На всичко или на част от бизнеса, заниманиие на уеб сайта, към който се прилага тази политика;

Cookies/Бисквитки

Fashion Inside (или трети лица, предоставящи услуги от наше име), може да определи и достъп на бисквитки и други подобни технологии на вашия компютър. “Бисквитката” е малко количество данни (често включващ уникален идентификатор), които се изпращат на вашия браузър от компютъра на интернет страницата и се съхраняват на твърдия диск на компютъра ви. Някои от нашите бисквитки могат да бъдат местни споделени обекти, известни също като Flash бисквитки. Fashion Inside използва бисквитки, за да се разбере по-добре използването на сайта  от потребителите му и за подобряване на съдържанието на сайта и предложенията в него.

Ние можем да използваме бисквитки, за да контролираме показването на реклами, за да проследяваме създаващите се навици за използване на сайта, да вписваме редакционното съдържание, да записваме заявки за абонамент и да персонализираме информация.

Нашите бисквитки може да съдържат лична информация, а те от своя страна могат да бъдат споделяни с трети страни, по условията упоменати  по-горе;

Fashion Inside (или трети лица, предоставящи услуги от наше име), може също да използва бисквитки, за да събира обща информация за потребителите на уеб сайта на анонимна основа. Ние имаме право да споделяме обобщена демографска информация за тази употреба и с нашите бъдещи и настоящи бизнес партньори, рекламодатели и други трети лица с търговска цел.

Някои от нашите рекламодатели, може да си служи също с бисквитки. Ние нямаме контрол над бисквитките, поставени от страна на рекламодателите.

Ако не искате бисквитки, повечето уеб браузъри имат опция, която позволява да не ги приемате. Имайте предвид това, че ако настроите браузъра си да не приема бисквитки, някои части от нашия сайт не могат да функционират ефективно.

IP адрес

Internet Protocol (IP) адрес обикновено се свързва с мястото, от което се влиза в интернет, като интернет доставчика ви, вашата компания или друго място. Нашият сървър може също да записва препращащата страница, от която сте се свързали с нас (например, друг уеб сайт или търсачки): страниците, които посещавате на нашия уеб сайт, уеб сайта, който посещавате след този уеб сайт; рекламите, които виждате;  рекламите, на които кликате; друга информация за вида на уеб браузъра, компютъра, платформата, свързания с тях софтуер и настройки; използваните термини за търсене, които сте въвели на този уеб сайт или на свързани сайтове; друга активна употреба на уеб и данни, записани от нашия уеб сървър(и). Ние можем да използваме вашия IP адрес, за да спомогнем диагностицирането на проблеми с нашите сървъри, събирането на обща демографска информация, и да администрираме нашия уеб сайт. Ние също може да свържем тази информация с личните ви данни, когато сметнем, че е необходимо, да я уеднаквим с нашите правила и политики или с условията на конкретна услуга или за защита на нашия сайт, клиенти или други.

Безжични адреси

Ако имейл адреса, който ни предоставяте, е безжичен имейл адрес, вие се съгласявате да получавате съобщения на такъв адрес от Fashion Inside, освен ако и докато не сте избрали да не получавате такива съобщения от нас с уведомление на office@fashioninside.bg. Вие разбирате, че стандартните цени и ставки на вашия доставчик на безжичен интернет се прилагат към тези съобщения. Вие декларирате, че сте собственика или упълномощен  ползвател на безжичното устройство, на което ще бъдат получени съобщенията, както и че сте упълномощени да одобрявате приложимите такси.

Услугите за кратки съобщения и безжичен интернет

Ние можем да се възползваме от налични услуги, чрез които можете да получавате съобщения на телефона си, или безжично устройство чрез кратко съобщение (“SMS услуга”) или безжичен интернет (WAP услуги). Ние също можем да предоставяме наличното съдържание и версии на нашия  уеб сайт, които са на разположение чрез WAP и мобилни телефонни услуги. Ако се абонирате за един от нашите SMS, WAP или мобилни услуги, вие се съгласявате да получавате съответната услуга на посочения адрес, който сте предоставили за тази цел. Такива съобщения могат да дойдат от Fashion Inside, или от трети страни, които смятаме, че разполагат със стоки или услуги от интерес за вас (освен ако сте избрали да не получавате такива съобщения по времето, кагато сте се абонирали). Нашите безжични оператори и доставчици не носят отговорност за съдържанието на получените от нас безжични услуги или съобщения.

Вие разбирате, че стандартните цени и ставки на вашия доставчик на безжичен интернет се прилагат към тези съобщения и че можете да се откажете от получаването им, като ни уведомите на office@fashioninside.bg. Вие декларирате, че сте  собственика или упълномощен  ползвател на безжичното устройство, на което ще бъдат получени съобщенията, както и че сте упълномощени да одобрявате приложимите такси. За да използвате SMS, WAP или мобилна услуга, трябва да пребивавате на територията на България????. Трябва да се регистрирате и да предоставите цялата необходима лична информация, която може да включва, например, вашето име, SMS, WAP или мобилен адрес, безжичния ви оператор и, в случаите, когато са приложими такси за SMS, WAP или мобилната услуга, за която сте абонирани-информация за фактуриране (или информация за кредитната ви карта или данните на мобилния ви оператор, ако приложимите такси ще бъдат таксувани чрез него). Ние можем също да получаваме информацията за датата, времето и съдържанието на съобщенията ви в хода на използването на SMS, WAP или мобилната услуга. Ние ще използваме информацията, която акумулираме в следствие на тези услуги в съответствие с настоящата декларация за поверителност. Ако таксите за тези услуги се начисляват към вашата месечна сметка за безжичен интернет,  ние ще  предоставяме на съответния оператор необходимата информация във връзка с потреблението. Вашият доставчик на безжичен интернет, както и други доставчици на услуги по линията,  могат също да събират данни за използването на безжичното(те) устройство(а), и техните практики се диктуват от техните собствени политики.

Вие приемате и се съгласявате, че SMS, WAP и мобилни услуги се предоставят чрез безжични системи, които използват радиостанции и други средства, за предаване на съобщения чрез сложни мрежи. Ние не гарантираме, че използването на такива услуги ще бъде поверително или сигурно, и ние не носим отговорност пред вас за липсата на неприкосновеност на личния живот или сигурност, която можете да изпитате. Вие носите пълната отговорност за вземането на предпазни мерки, най-подходящи за вашата ситуация и намеренията за използване на съответните услуги. Ние можем също така да получим достъп до съдържанието, както на профила ви, така и на акаунта, които сте създали с доставчика си на безжичен интернет за целите на идентифициране и решаване на технически проблеми и такива, свързани с оплаквания от качеството на услугата.

С абонирането за някои от SMS, WAP или мобилни услуги, вие се съгласявате, да получавате, от време на време, допълнителни съобщения, които могат да включват новини, промоции и оферти от нас, нашите филиали и партньори, и ако и докато не сте се отказали от съответните  като ни уведомите на fashioninside@office.com. Моля, следвайте инструкциите, предоставени от трети страни, за да се отпишете от техните послания.

Реклама

В допълнение към рекламите, които ви предоставяме еднолично, ние използваме трета страна- рекламни компании за показването на реклами, когато посещавате нашия уеб сайт. Ние и нашите партньори рекламодатели можем да използваме информация за вашите посещения в този сайт.  В хода на представянето на дадена реклама, уникална трета страна-бисквитка, може да бъде поставен или разпозната на вашия браузър. В допълнение, ние и нашите рекламодатели можем да използваме уеб тракери, за да управляваме по-успешно нашата онлайн реклама. Тези уеб тракери дават възможност на нас и на нашите рекламодатели да разпознават бисквитката на браузъра, когато конкретен браузър посещава уеб сайта и по този начин да съберем сведения за това кои банер-реклами привличат повече потребители на нашия сайт; и да можем и ние да ви предложим рекламите, които смятате за интересни на алтернативни места в интернет. Както Fashion Inside, така и нашите партьори могат да използват събраната информация (с изключение на вашите имена, адрес, имейл адрес или телефонен номер) за вашите посещения на този сайт и други сайтове с цел да ви показват реклами за стоки и услуги, които ви интересуват.

Деца и родители

Темите, които обхваща тази декларация, не са предназначени за деца, особено тези под 13-годишна възраст. На никой под 13-годишна възраст не му се  позволява да предоставя каквато и да е лична информация или да използвате нашите публични дискусионни области, форуми и чатове. За да се абонирате за бюлетина и да участвате в други дейности, при които лична информация да бъде разгласена, трябва да бъдете на 13 или повече години. Непълнолетни на възраст между 13 и 17 години трябва да получат разрешение от родител (и) или законен настойник, преди да се абонират на нашия сайт. Може да има области на сайта, които изискват да се идентифицирате към възрастовата категория, когато се регистрирате и в тези части, ако се регистрирате като възрастен, вие декларирате, че сте на 18-годишна възраст или по-големи.

Ако децата ви разкриват информация за себе си в нашите публични дискусионни области, те могат да получат нежелани съобщения от други лица. Съответно, вие трябва да им кажете да не го правят. На пазара има също достъпни способи, които да ви помогнат да ограничите излагането на децата до материали онлайн.

Ако се притеснявате за дейността на децата си или за поверителността на техните данни на нашия сайт, ние ви насърчаваме да ни пишете на електронната поща: office@fashioninside.bg.

Блогове, видео и публикации, създадени от потребители; участие в социални мрежи

Ако изберете да публикувате материал във всякакви блогове, форуми, да участвате в канали на социални мрежи или други социални платформи, които биха могли да бъдат предлагани на нашия сайт, или ако изберете да качите всякакви снимки, аудио или видео, Вие ще носите еднолична отговорност за всякакво съдържание, текст, файлове, изображения, графики, снимки, аудио клипове, звуци, видео и други материали („Публикациите”). Съгласявате се и гарантирате, че всякакви „Публикации”, които публикувате на сайта или в социалните мрежи, ще бъдат верни и точни, няма да позорят което и да било лице, няма да навлизат в личното пространство на което и да било лице и няма да нарушават правата на собственост на което и да било лице. Съгласявате се да не добавяте каквито и да било “Публикации”, за които не притежавате права. С добавянето на “Публикации”, вие давате на Fashion Inside правото да използва такива “Публикации” по всякакъв начин и във всяка медия, позната сега или създадена в бъдеще, включително, но не само, правото да комбинира ваши “Публикации” с “Публикации” на трети страни в различни комбинации. Също така, вие потвърждавате, че посетители на сайтовете могат да публикуват коментари към вашите “Публикации”, които биха могли да бъдат унизителни, и че Fashion Inside няма задължение да наблюдава и изтрива такива публикации.

Моля, имайте предвид, че Fashion Inside няма възможност и не наблюдава всички “Публикации”, направени на сайтовете, и следователно Fashion Inside няма да носи отговорност за съдържанието на която и да било “Публикация”. Fashion Inside не носи отговорност да проверява точността на всякаква лична идентифицираща информация, която е публикувана на нашия сайт. Fashion Inside обаче си запазва правото да изтрива или редактира всякакви материали в каквито и да било “Публикации”, които са нецензурни, тормозещи, обидни или нежелателни по друг начин и не са в съответствие с общностните стандарти на уебсайта, и да прекратява достъпа на нарушителите на указанията. Ако Fashion Inside избере да редактира каквато и да било “Публикация”, въпреки това  Fashion Inside не поема отговорност за съдържанието на “Публикациите”. При никакви обстоятелства Fashion Inside няма да носи отговорност за каквато и да било неточност или грешка в каквато и да било “Публикация”. Ние също така очакваме от нашите потребители да се придържат към определени правила на поведение. Следователно, вие се съгласявате да не публикувате, изпращате чрез електронна поща или предоставяте по друг начин “Публикации”:

 • които са незаконни, вредни, заплашителни, обидни, тормозещи, позорящи, порнографски, клеветнически или нарушаващи по друг начин личното пространство на друго лице или вредни по какъвто и да било начин за непълнолетни лица;
 • които тормозят, унижават, заплашват или изразяват омраза към лице или група въз основа на религия, пол, сексуална ориентация, раса, етнос, възраст или увреждане;
 • които съдържат лична или идентифицираща информация за друго лице без изричното съгласие на това лице;
 • които са неверни, подвеждащи, заблуждаващи, измамни или дезинформиращи за което и да било физическо или юридическо лице;
 • които съдържат ваше или принадлежащо на трето лице рекламно, марково или промоционално съдържание;
 • които нарушават каквито и да било права върху собственост, включително авторски права, на която и да било страна, или “Публикации”, които нямате право да направите достъпни;
 • които ограничават или забраняват на който и да било друг потребител да използва сайт или услуги на Fashion Inside, предлагани на тях;
 • които включват вашите лични данни, например телефонен номер, личен адрес, фамилно име, URL или адрес на електронна поща;
 • които са копирани лични съобщения от други потребители;
 • които публикуват каквито и да било публикации, които нарушават тези условия.

Тъй като Fashion Inside не наблюдава “Публикациите”, Вие се съгласявате да ги ползвате и да разчитате на тях на свой риск. Fashion Inside не може да даде каквито и да било изявления или гаранции за материалите, които се съдържат в “Публикациите”. По същия начин Fashion Inside не поема отговорност за какъвто и да било контакт, който бихте могли да имате с други потребители на нашия сайт, както онлайн, така и офлайн. Ако изберете да се срещнете на живо с лице, което може да срещнете на нашия сайт, вие правите това на свой риск и при никакви обстоятелства Fashion Inside не носи отговорност за каквато и да било дейност или поражение, които може да възникнат.

Потребители извън България

Ако се намирате извън България, моля забележете, че информацията, която вие предоставяте, ще бъде прехвърлена в България. Чрез използването на този уебсайт, вие се съгласявате с това прехвърляне. Вие също така се съгласявате със законовото уреждане на всякакви спорове, възникнали по съдебен ред във връзка с този уебсайт.

Други Условия за ползване:

Авторско право

Всичко, което видите или прочетете на Fashion Inside, е наша собственост или се използва с разрешение. Не можете да копирате, използвате или препредавате каквото и да било от и за нашия сайт без нашето позволение. Всякакво търговско или рекламно разпространение, публикуване или използване на сайтовете или каквото и да било съдържание, код, данни или материали на сайта е строго забранено. Не ви е позволено да публикувате или разпространявате каквито и да било материали, които не притежавате и за които нямате позволение да използвате. Също така ви е забранено да извършвате каквото и да било, което оказва влияние върху техническата работа на сайта или което се намесва в механизмите за защита на авторските права, приложими за съдържанието на Fashion Inside. Пренебрегването на тази политика би могло да доведе до нарушаване на правата на автори, търговски марки или друга интелектуална собственост.

Нарушение на авторски права

Ако вярвате, че вашите авторски права са били нарушени, можете да ни съобщите за това. За да бъде ефективно, известието трябва да бъде в писмена комуникация, която съдържа следното:

 • Физически или електронен подпис на лице, упълномощено да действа от името на собственика на изключително право, за което се твърди, че е нарушено;
 • Идентифициране на произведението, защитено с авторско право, за което се твърди, че е използвано без разрешение или ако множество защитени с авторско право произведения са били използвани без разрешение – представителен списък на такива произведения;
 • Идентифициране на материала, за който се твърди, че използван без разрешение или че е обект на посегателството, и който трябва да се премахне или достъпът до който да бъде блокиран, както и достатъчна информация, която да ни позволи да открием материала;
 • Информация, която да е достатъчна, за да ни позволи да се свържем с вас, включително адрес, телефонен номер и, ако е наличен, адрес на електронна поща, на който да се свържем със страната, която подава оплакването;
 • Декларация, че страната, която подава оплакването, има добросъвестното убеждение, че използването на материала по начина, за който постъпва оплакването, не е оторизирано от собственика на авторските права, неговия агент или закона;

и

 • Декларация, че информацията в известието е точна и за предотвратяване на лъжесвидетелстване, че страната, която подава оплакването, е упълномощена да действа от името на собственика на изключителните права, за които се твърди, че са нарушени.

Запазваме си правото да прекратяваме достъп до нашия сайт на всеки потребител, който наруши правата на собственост на която и да било трета страна.

Потребителски имена и пароли

Някои части от нашите сайтове изискват от вас да изберете потребителско име и парола. Потребителите ще носят отговорност за поддържането на поверителността на всяко потребителско име и парола, а ние няма да носим отговорност за неправилната употреба на никакви потребителски имена и пароли от каквато и да била трета страна, независимо дали е упълномощена от потребител или не. Нашият сайт има също така политика да изисква да не включвате някои идентифициращи характеристики (като физически адрес или фамилия) в публичния си профил. Моля, проверявайте за тези ограничения.

Ограничения на отговорността

Fashion Inside не носи отговорност за поведението, независимо онлайн или офлайн, на всеки потребител на сайта. Fashion Inside предприема разумни стъпки към съхраняването на сигурността и целостта на цялата лична информация, която вие предоставяте на сайта. Въпреки това, поради присъщия характер на интернет, ние не можем да гарантираме, че тази информация, при прехвърляне в интернет или при съхранението в нашата система или по друг начин под наши грижи, ще бъде в пълна безопасност от намеса на други, например хакери. Fashion Inside не поема отговорност за никаква, грешка, пропуск, прекъсване, изтриване, дефект, забавяне на операция или прехвърляне, повреда на комуникационната линия, кражба, разрушаване или неупълномощен достъп до или изменение на “Публикация” на който и да било потребител. Fashion Inside не носи отговорност за никакви проблеми или техническа неизправност на никоя телефонна мрежа или линии, компютърни онлайн системи, сървъри или доставчици, компютърна техника, софтуер, повреда на никоя електронна поща или технически проблеми или претоварване на трафика в интернет, включително никакво нараняване или щета на потребители или на компютъра на никое лице, свързани или произтичащи от участието в каквито и да било дейности в сайта или изтегляне на материали. Ние не даваме никакви гаранции, че услугите ще бъдат навременни, сигурни, непрекъсвани или без грешки. Вие разбирате, че ако изтеглите какъвто и да било материал, го правите на собствен риск. При никакви обстоятелства Fashion Inside няма да носи отговорност за каквато и да било загуба или щета, включително телесна повреда или смърт, в резултат от използването на сайта, за каквото и да било съдържание, публикувано на или чрез сайта, или пък за поведението на никой от потребителите на сайта, независимо дали онлайн или офлайн. Ние можем, когато искаме, да редактираме или изтриваме всякакво съдържание, показвано на сайта. Вие използвате сайта на собствен риск. Някои части от нашия сайт предлагат съвети от различни доставчици, които могат да бъдат дъщерни дружества на Fashion Inside или членове на групата на потребителите. Такива съвети служат само за забавление, а не за средство за справяне при особени обстоятелства. Всичко, което виждате на нашия сайт, ви се предоставя, „както е”. Сайтът е предоставен, „КАКТО Е” и както е наличен, и Fashion Inside изрично отхвърля всякаква гаранция за пригодност за конкретна цел или ненарушение на права. Fashion Inside не може да гарантира и не обещава каквито и да било конкретни резултати от ползването на сайта. Fashion Inside си запазва правото да прекрати достъпа до този сайт за всеки по каквито и да било причини, включително нарушение на настоящите условия за ползване и/или каквито и да било условия, съдържащи се в “Политиката за защита на личните данни”.

Ограничение на отговорността

ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА Fashion Inside НЯМА ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ ПРЕД ВАС ИЛИ ПРЕД НИКОЯ ТРЕТА СТРАНА ЗА НИКАКВИ НЕПРЕКИ, ПОСЛЕДВАЩИ, ПРИМЕРНИ, СЛУЧАЙНИ, СПЕЦИАЛНИ ИЛИ НАКАЗАТЕЛНИ ЩЕТИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ЩЕТИ ОТ ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ, ПРОИЗТИЧАЩИ ОТ ВАШЕТО ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИТЕ, ДОРИ АКО Fashion Inside Е БИЛА ИНФОРМИРАНА ЗА ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ТАКИВА ЩЕТИ.

Спорове

Ако възникне някакъв спор, който се отнася до или включва сайтът, вие се съгласявате, че разрешаването на спора ще бъде уреждано от законите на Република България, без оглед на сблъсък на законови разпоредби, и се съгласявате със ексклузивна лична юрисдикция и място на гледане на делото в съдилища на България.

Освобождаване от отговорност

Вие се съгласявате да освободите от отговорност Fashion Inside, нейните дъщерни дружества и филиали, както и техните съответни ръководни лица, агенти, партньори и служители, за каквато и да било загуба или отговорност, произтичащи от вашето ползване на сайта, или от какъвто и да било иск или търсене, включително платени от която и да било трета страна разумни хонорари на адвокати, дължащи се на или произлизащи от вашето ползване на сайта в нарушение на настоящите условия за ползване и/или на каквото и да било неспазване на вашите постъпки, гаранции и задължения, изложени по-горе, и/или ако каквото и да било съдържание, което публикувате в секциите Публикации на сайта или чрез сайтовете, вменява на Fashion Inside отговорност към друг.

Условия, свързани с цифрови приложения

В случай на цифрови приложения ще се прилагат следните допълнителни разпоредби:

Настоящите условия за ползване са между вас и Fashion Inside. Доставчикът на платформата за приложение не е страна по тези условия, но може да бъде трета страна бенефициер по тях. Вие ще се обръщате само към Fashion Inside за каквито и да било въпроси, свързани с обслужване и поддръжка, които възникват във връзка със съдържанието на приложението, а Fashion Inside, а не доставчикът на платформата, ще носи еднолична отговорност за каквито и да било искове, които могат да възникнат по отношение на съдържанието на приложението. Вие сте упълномощени да ползвате приложението единствено на устройство, което притежавате или контролирате, и единствено по начин, позволен от условията за ползване на доставчика на платформата за приложението.

С използването на приложението вие декларирате, че не се намирате в държава, на която е наложено ембарго от страна на правителството на България или която е обявена за държава, подкрепяща тероризма, както и че не фигурирате в нито един списък със забранени или ограничени страни, съставен от правителството на България.

Промени в политиката за защита на личните данни и известие

Fashion Inside може да променя тази политика от време на време по собствена преценка. Това, че продължавате да използвате нашия сайт, означава, че се съгласявате с тази политика за защита на личните данни и с всички нейни променени версии.

Terms and Conditions

FASHION INSIDE CLUB

Expect our discounts, promotions, news and limited offers.
Subscribe Now!/


What's new

Coat by MAX MARA

Coat by MAX MARA You can buy from here

Fashion Inside Recommended

Wool and silk-blend twill wide-leg pants by LANVIN

Wool and silk-blend twill wide-leg pants by LANVIN You can buy from here

Fashion Inside Recommended

Leather waist belt by ALEXANDER MCQUEEN

Leather waist belt by ALEXANDER MCQUEEN You can buy from here

Fashion Inside Recommended

Ruched tulle midi dress by DOLCE & GABBANA

Ruched tulle midi dress by DOLCE & GABBANA You can buy from here

If you've missed
most popular